Showing posts with label D'Beuty FaraIsh. Show all posts
Showing posts with label D'Beuty FaraIsh. Show all posts

Saturday, September 6, 2014

D DR SLIM

Assalamualaikum w.b.t dan Selamat Petang

Ok Hana straight to the point. Menjawab segala pertanyaan customer yang pm dan wassap Hana. Hana minta maaf sebab tak de penjelasan secukupnya sebelum ni dan iklan hanya di Blog ini sahaja. Mohon maaf jika ada yang minta IG or FB sebab Hana just agen produk ni, dan dapat harga kasih sayang daripada dealer hanya untuk customer yang beli produk D Dr Slim daripada Hana dan disini sahaja. OK JELAS...;)

D Dr Slim (PRODUK DARI U.S), satu produk kurus terkini yang paling mudah dan berkesan untuk kurus dan langsing. Kesan yang paling pantas seawal 1-2 minggu sahaja. Produk ini menjadi pilihan kepada mereka yang inginkan kehidupan yang lebih sihat dan berat yang lebih ideal. Tanpa perlu bersusah payah untuk diet yang ketat dan ianya selamat kerana hanya mengandungi herba terpilih 100%.

Kenapa Dr Slim paling mudah?
(√) tak perlu diet
(√) tak perlu bersenam
(√) tak perlu sekat makan
(√) tak perlu kerap ke tandas dan tanpa gangguan perut

Bagaimana Dr Slim bertindak?
(√) menahan selera makan
(√) membakar lemak dari dari dalam 
(√) meningkatkan ladar metabolisme badan anda
(√) membuang toksin melalui peluh dan pembuangan air kencing

Dr Slim sesuai dengan anda yang :-
(√) melebihi berat badan
(√) faktor umur yg berat susah turun
(√) lemak yang sangat degil


HARGA ASAL : RM150
SEKARANG : RM70 ONLY!!

KURUS DAN LANGSING
DALAM MASA 2 MINGGU!!

~> mengurangkan selera makan
~> tidak rasa lapar dan menahan selera
~> memecahkan lemak
~> meningkatkan metabolisma
~> sangat disyorkan kepada mereka yg mempunyai lemak yg sgt pejal
~> tiada kesan sampingan
~> tidak mengganggu perut seperti ulang alik ke tandas
~> mudah diambil kerana dalam bentuk pil
~> selamat kerana 100% herba




Memang power produk ni....D dr Slim kan best sesangat... Berbeza dgn produk kurus yg lain.... Saya sendiri memang amik produk ni... So far memang mengenyangkan... Yg penting tak de side effect pening-pening kepala walau kita tak makan sangat pon... Makan pon tak boleh banyak... Kalau rajin senaman lg gila laju la turun

Happy sunday.....Lepas breakfast sikit then amik D Dr Slim....Alhamdulillah memang la berkesan...Boleh menahan nafsu makan yg penting....Kalau tidak pantang jumpa makanan... Makan lak sekenyang2nya...Nanti saya nak share my journey dgn Dr Slim... Memang turun beratnya... Air kosong mesti lebih nak membuang toksin dalam badan yg dah berkurun ni...

Gambar lama

Gambar baru


Hana harap sangat ianya jelas pada uolz. ;).
Mak sedara pon consume produk ni jugak dan berkali-kali repeat order. Nak cuba boleh pm Hana okey. Klik FB Hana kat side bar bawah atau Whatsapp 0199448628.

Thursday, May 29, 2014

JOM URUS KEWANGAN

Perlu tahu wang peribadi perlu diasingkan dengan wang syarikat

-Belajar buat bajet kewangan
-Buat unjuran sasaran yang perlu dicapai
-Buat sasaran bahagian 'gaji' yang perlu diambil dari 'pendapatan syarikat' selepas layak mengambil gaji
-Perlu tahu kos yang terlibat dalam urusan operasi bisnes
-Perlu tahu mana untung mana rugi
-Perlu tahu kesihatan 'kewangan' atau 'akaun' syarikat adalah bisnes semakin untung atau semakin rugi
-Perlu tahu asas keluar masuk wang
-Perlu tahu bahawa rekod aliran wang yang tepat membantu usahawan menjejaki keuntungan yang sepatutnya lebih meningkat dari bulan ke bula

D'Doctor Slim

Masih ada yang mencari dan meragui, Its ok..Hana faham. Sekali lagi Hana post produk ni
Harga :
RM76 / semenanjung
RM80 / sabah/serawak

So far, memang mengenyangkan... apa yang penting tak de side effect pening-pening kepala walau kita tak makan sangat pon... Ni feedback dari customer. Makan pon tak boleh byk... Kalau rajin senaman lg gila laju la turun hokey?? faham?...;)


D'Doctor Slim

Produk kurus terkini yang paling mudah dan berkesan untuk kurus dan langsing.
Kesan yg paling pantas seawal satu minggu sahaja dah ada perubahan yg ketara

Kenapa Dr Slim paling mudah
(√) tak perlu diet
(√) tak perlu bersenam
(√) tak perlu sekat makan
(√) tak perlu kerap ke tandas dan tanpa gangguan perut

Bagaimana Dr Slim bertindak
(√) menahan selera makan
(√) membakar lemak dari dari dalam 
(√) meningkatkan ladar metabolisme badan anda
(√) membuang toksin melalui peluh dan pembuangan air kencing

Dr Slim sesuai dengan anda yang
(√) melebihi berat badan
(√) faktor umur yg berat susah turun
(√) lemak yang sangat degil

Produk ini menjadi pilihan kepada mereka yg inginkan kehidupan yg lebih sihat dan berat yg lebih ideal. 
Tanpa perlu bersusah payah untuk diet yg ketat dan selamat.
Hanya mengandungi herba yg terpilih 100%

Jika berminat pm saya segera..serious buyer only,
Like page Hana dari bagitahu dari blog ok, thanks ;)


Wednesday, May 14, 2014

Thursday, March 6, 2014

D Dr Slim


HARGA ASAL : RM150
SEKARANG : RM70 ONLY!!

KURUS DAN LANGSING
DALAM MASA 2MINGGU!!

~> mengurangkan selera makan
~> tidak rasa lapar dan menahan selera
~> memecahkan lemak
~> meningkatkan metabolisma
~> sangat disyorkan kepada mereka yg mempunyai lemak yg sgt pejal
~> tiada kesan sampingan
~> tidak mengganggu perut seperti ulang alik ke tandas
~> mudah diambil kerana dalam bentuk pil
~> selamat kerana seratus peratus herba

Sebarang pertanyaan dan tempahan sila pm Hana kat sini yer ;)
https://www.facebook.com/messages/farah.odorata

Tolong kawan-kawan je ;) sambil jana pendapatan sampingan. 

Thursday, December 27, 2012

Megah Perawan

WOOT!!WOOOOTT!!

Kekekekke..ni entry lama dah ni, saje nak update balik, produk Megah Perawan pon bleh dapatkan dari Hana okeysss..dibuka semula. Da lama bercuti dari wat menda2 ni sebenarnya, ok sekarang da OPEN!!order2..sape yg da pnah guna produk ni bleh share okeys!..

pm Hana here:

Salam sumer ;), haaa jangan terkejut plak dgn pic yg baru Hana upload ni, saje nk promote ckit..;b pengedar kecil-kecilan saje....Hana pon pengguna product ni sekarang, Hanya sekadar sampingan saje, disamping mencari ilmu perniagaan (^_^). Act, Hana dah ada page untuk produk ni sbnrnya, tp arini terasa plak nak share ngan member2 blog kat cni..and customer Hana buat masa ni ramai dari sabahan dan serawakian ;) Jika ada yang berminat leh jgk pm Hana utk tahu lebih lanjut k
wassap : 019-9272243
Harga Hana bleh bagi diskaun lagi..yg penting pm Hana ;), Produk ni ada iklannya di Majalah, surat khabar

Produk Megah Perawan

(RM 38.90) - semanjung
(RM 40.00) - sabah/serawak

1. Choco Collogen Beuty Hans

-Sangat berkesan dalam memperbaiki struktur kulit agar cantik dan gebu di samping mencerah dan menganjalkan kulit.
-Kandungan collagen yang padu dapat mengurangkan garis penuaan dan membentuk wajah kelihatan lebih muda dan berseri.
-Memudarkan tompok-tompok gelap dan menghilangkan parut-parut seluruh kulit badan terutama belakang badan yang sering bermasalah.
-Tidak perlu dibancuh,hanya tuangkan di dalam mulut dan nikmatilah keenakannya!

Cara penggunaan:
Ambil 1-2 sachets sehari secara langsung selepas sarapan pagi atau sebelum tidur. Sesuai untuk wanita dan lelaki.

Cara Penyimpanan:
Letak di tempat yang kering dan jauhkan daripada sinaran matahari.

(RM 21.90) - semenanjung
(RM 23.90) - sabah/serawak

2. Bangkit Seri Whitening Soap

Diformulasikan daripada ekstrak bahan-bahan semulajadi terpilih iaitu Ekstrak Lemon, Ekstrak Limau, Badam, Rosemary, Zaitun, Madu dan Cendawan Emas yang diadun dengan begitu sempurna untuk merawat jeragat, jerawat dan tanda-tanda penuaan sekaligus menjadikan kulit wajah bersih, gebu, anjal dan berseri seawal penggunaan.

Cara Penggunaan:
Buihkan Bangkit Seri Whitening Soap pada wajah, urut secara merata dan bilas sehingga bersih. Untuk kesan berganda hebat, gunakan Bangkit Seri BB Cream selepas mencuci wajah. Gunakan 2x sehari, pagi dan malam.

(RM 27.90) - semenanjung
(RM 29.90) - Sabah/ Serawak 

3. BB Cream Dengan Ekstrak Herba

Bangkit Seri BB Cream adalah krim bertekstur ringan yang diformulasi daripada Esktrak semula jadi yang berfungsi untuk memudaratkan jeragat, jerawat, memulihkan keadaan kulit yang rosak, melembab menegang, mengawal lebihan minyak serta mencerahkan kulit secara semulajadi.

Cara Penggunaan :
Oleskan Bangkit Seri BB Cream secara merata pada kulit wajah siang dan malam selepas membersih muka. Gunakan bersama Bangkit Seri Whitening Soap untuk hasil yang lebih memuaskan.

(RM 21.80) - semenanjung
(RM23.80) - sabah/serawak

4. Dara Sunti Herbal Wash

Pembersih Feminin Wanita dan Ekstrak Daun Sireh, Kacip Fatimah, Manjakani, Ekstrak Mawar dan Tree Tea Oil yang bertindak untuk membersih, mengelakkan jangkitan bakteria yang menyebabkan bau yang kurang menyenangkan serta mengatasi masalah di bahagian femini wanita. Ia juga membantu memberi kesegaran dan keharuman sepanjang hari setiap kali menggunakan Dara Sunti Herbal Wash.

Cara Penggunaan:
Titiskan gel Dara Sunti Herbal Wash pada tapak tangan dan cuci pada Feminin ( alat sulit wanita ) hingga berbuih dan bilas hingga bersih.

(Pembersih, Penyegar & Pencerah Wanita Berkolagen)

Gabungan Herba Tradisional Terbaik Asia
- Daun Sireh
- Manjakani
- Kacip Fatimah
- Ekstrak Mawar
- Tea Tree Oil

(RM 39.90) - semenanjung
(RM 41.90) - sabah/serawak

5. Double Slym Up
(Rahsia bentuk badan anda & pelangsingan anda).

-Membantu dalam membantu membuang lemak tepu.
-Bertindak secara semula jadi mengeluarkan peluh dan memecah lemak tanpa perlu bersenam serta membakar lemak secara semulajadi.
-Membantu mengurangkan selera makan dan mengenyangkan perut sepanjang hari.
-Memudahkan pelawasan pembuangan air kecil dan besar dan meningkatkan sistem imunisasi badan.
-Selamat digunakan dan tiada bahan kimia berbahaya.
- Tidak digalakkan bagi wanita yang hamil
- Jauhkan daripada kanak-kanak
- Sesuai untuk kegunaan lelaki & wanita
- Simpan di tempat yang kering pada suhu bilik

Cara Penyediaan:
- Campurkan 1 sachet ke dalam 1 cawan air suam, kacau sehingga larut. Minum segera.
- Bagi berat melebihi 75kg keatas digalakkan 2x sehari selepas makan pagi dan makan malam. Banyakkan minum air kosong.
- Ambil 1 kali sehari selepas makan.

(RM34.90) - semenanjung
(RM 37.00) - sabah/serawak

6. Dara Sunti Collagen.

Cara Minum:
-Tuangkan ke dalam mulut tanpa dibancuh dengan air dan rasai keenakkan serta merta, Dara Sunti Collagen dengan perasa asli gabungan Madu, Kacip Fatimah, Puri Mangga dan Acai Berry.
-Boleh diambil 1-2 kali sehari sebelum atau selepas makan pada bila-bila masa ia juga sesuai untuk wanita yang sudah berkahwin atau masih dara.
-Simpan ditempat yg sejuk.

Setiap hari badan kita akan kehilangan collagen dengan kadar yang pantas. Ini boleh dilihat apabila berlakunya tanda-tanda seperti di bawah:-
-Garisan kesan ketawa,
-kedutan,
-lingkaran hitam bawah mata,
-eye bag,
-penglihatan kabur.
-Garis halus kelihatan pada leher
-Gusi tidak sihat
-Payudara dan punggung kendur
-Kehilangan kalsium,
-sakit belakang,
-sakit sendi
-Kulit kering,
-kulit hilang keanjalan,
-kelihatan lebih tua
-Liang roma jadi lebih besar,
-pigmentasi,
-jeragat,
-kulit kekuningan
-Rambut jadi kering dan bercabang dihujung

Oleh itu, pengambilan produk-produk berunsurkan collagen amat-amat perlu untuk mengimbangi kehilangan yang sememangnya tidak akan dapat dielakkan. Maka dengan itu anda memerlukan Dara Sunti Collagen sebagai penyelesaiannya.

Rahsia Wanita Kembali Sunti
- Awet muda
- Payudara
- Keputihan
- Perapat
- Men0.p
- Senggugut