Friday, March 23, 2018

Loket kristal emas 916 nipis

Loket Acrylic/kristal emas 916 nipis

Anggaran berat +-0.04g sahaja (tulen)
Bahagian luar kristal yang tidak mudah pecah, sesuai untuk kanak2 dan juga dewasa.

Harga sebiji Rm28 sahaja
Borong 10biji Rm15 sahaja

Jika berminat contact/whatsapp : 019-9448628


EMAS 916

Selamat petang, haii 😉

Ada tak yang berminat atau sedang mencari barang kemas dengan harga murah. Sekarang Hana sudah berjinak-jinak dalam perniagaan emas pula secara online sahaja. Hana akan update dalam blog nanti gambar-gambar barang kemas 916, dengan harga terendah dan pastinya murah...tunggu ya 😘

Wednesday, March 21, 2018

2018

Bismillahirrahmanirrahim, Assalamualaikum

Hai, lama ditinggalkan blog ni..bersawang. Saya hanya bleh on melalui android je buat masa sekarang. Susah nak edit bagai..wat ever pon...please support me untuk start balik..tenkiu 😘

Monday, November 21, 2016

MOTIVASI HARI INI.

tukarkan mindset dan kata kata bicara anda sekalian dari NEGATIF kepada POSITIF ✌😍✌.
.
1.🚫Asal :  Aku takde duit nak berniaga.
✔Ubah :  Sebab aku takde duit lah aku mesti berniaga.
.
2.🚫Asal :  Aku mana ada bakat berniaga.
✔Ubah :  Aku mesti cari seseorang untuk belajar berniaga.
.
3.🚫Asal :  Keluarga aku mana ada berniaga.
✔Ubah :  Aku mesti jadi contoh kepada keluarga aku untuk berniaga.
.
4.🚫Asal  :  Aku mana ada masa berniaga. Selalu sibuk.
✔Ubah  :  Aku mesti belajar urus masa. 24 jam cukup jika bijak uruskan masa.
.
5.🚫Asal  :  Aku takut gagal, tak laku dan malu.
✔Ubah  :  Apa yang aku dapat jika aku takut & malu? Tak dapat apa pun. Buat & adjust jer.
.
6.🚫Asal :  Aku takut sombong bila kaya.
✔Ubah  :  Ramai juga orang miskin yang sombong. Aku kaya aku tidak menyusahkan sesiapa. Aku boleh bantu orang yang memerlukan.
m
7.🚫Asal  :  Aku banyak hutang.
✔Ubah  :  Sebab banyak hutang lah aku mesti berjaya dalam bisnes. Keuntungan bisnes boleh bayar hutang dengan lebih cepat.
.
8.🚫Asal  :  Aku belum bersedia. Ilmu & pengalaman takde.
✔Ubah  :  Aku mesti bertindak sekarang. Ilmu & pengalaman pasti ada
.
9.🚫Asal  :  Bila masa sesuai untuk berniaga?
✔Ubah  :  Sekarang masa sesuai untuk bermula. Ya. Sekarang! Bukan esok. In Syaa ALLAH. Aamiin.
.
Jom Ubah !

Wednesday, April 1, 2015

FIRST GIVEAWAY DARI BLOG "ALL ABOUT ME & MY LIFE"


JOM JOIN GA, FIRST GIVEAWAY DAN ADA HADIAH MENANTI KEPADA YANG BERTUAH, KITA PAKAT SOKONG RAMAI-RAMAI BLOGGER KITA. HEHEHE

CARA MUDAH SAJE, CLICK PADA BANNER OKEY!! DONE!

Giveaway ini akan berlangsung dari 18 Mac - 14 April 2015 (11.59 pm waktu Malaysia)
=========================================================

#jom singgah tengok dress baju cantik-cantik kat sini ---> CATALOG GOJEZ

Tuesday, March 31, 2015

Segmen Blogwalking #Part3


Assalamualaikum, hai semua, lama sudah tidak bersegmen. Ini segmen terbaru, sape berminat boleh la join. Jom meriahkan segmen, caranya pun mudah saja, simple and jimatkan masa korang..hehe

~ cara nak join just click saje banner kat atas tu ya, ada hadiah menanti untuk para peserta, wooww ~

Tarik tamat segmen pada 10 April 2015, jam 11.59pm

apa tunggu lagiii??..joinnn sekaranggg!!

======================================================

#jangan lupa singgah blog hana tau, ada dress cantik dan kain pasang CATALOG GOJEZ

Wednesday, October 1, 2014

#cabaran30hari #Hari ke-31 : Apa Yang Anda Dapat Dengan Berblog

SOALAN KE-31

#Hari ke-31 : Apa Yang Anda Dapat Dengan Berblog

Alhamdulillah, pertamanya bersyukur kehadrat ilahi kerana dapat juga habiskan cabaran 30 hari dari kelab blogger Ben Ashaari ni. Thanks Abang Ben kerana buat segmen macam ni.

Apa yang Hana dapat dengan berblog ialah pertamanya kepuasan. Kepuasan dalam menulis, kerana semuanya boleh dikongsi dengan semua orang walaupun kita tak kenal siapa pun. Namun begitu, perlu hati-hati juga kerana kita tak tahu siapa pembacanya. Risau juga kalau maklumat peribadi terdedah dan mendatangkan aib kepada diri sendiri.