Monday, May 27, 2013

~ 'my first Give Away' ~

JOM Join GA Niiii!!! Tak Rugi taw, bleh pilih hadiah lagi...syokkk maaa, and rule pon sonang aje (^_^)

klik sini untuk join

My Twitter, Saya Iklan GA kat sini ;)

Syarat-syarat untuk menyertai GA ni:

1. Follow blog : Dhae Lover !
2. Follow twitter : sirasa__
3. Buat entry pasal 'my first Give Away' dan letak gambar kat atas ni sekali untuk link terus ke blognya
4. Share GA kat mana2 . FB dll . ( provide link dalam entry kay )

Tempoh penyertaan : 27 Mei 2013 until 8 Jun 2013

Pemenang akan diumumkan pada Isnin 10 Jun 2013 dan hadiah akan diberikan selewat-2nya 20 Jun 2013

Nak tahu Hadiah apa yang bakal korang dapat ? ? ?

1) available 3 helai tudung bawal (1pcs one person)
2) available 6 felt keychain (2pcs one person)
3) available topup RM10 for all (celcom/maxis/digi/umobile)
4) available 15 shiseido mask (5pcs one person)

Jomlah JOIN..Hana pon baru join je ni ;), follow Hana sekali yer, Thanks...Hana pon xpenah dapat adiah2 GA ni, tapi its ok...just tambah member, itu sangat2 berharga. LOVE IT!!!

~ Doa Ketika Bayi Dalam Kandungan ~


-بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ-

"Ya Allah, peliharalah anakku selama ia berada di dalam perutku dan sihatkanlah dia, Engkaulah yang menyembuhkan tidak ada penyembuhan selain penyembuhanMu, penyembuhan yang tidak meninggalkan penyakit.

Ya Allah, rupakanlah dia yang ada diperutku dengan rupa yang baik dan tetapkanlah ke dalam hatinya iman kepadaMu dan kepada rasulMu.

Ya Allah, keluarkanlah dia dari perutku dengan mudahdan selamat.

Ya Allah, jadikanlah dia sihat yang sempurna dan berakal dan pandai, alim dan beramal.

Ya Allah, panjangkanlah umurnya sihatkanlah badannya dan baikkanlah akhlaknya, fasihkanlah lisannya, baguskanlah suaranya untuk membaca Al-Quran dan Hadis dengan berkat Nabi Muhammad s.a.w dan segala puji bagi Allah Tuhan semesta alam"

. اَمِين يَا رَبَّ الْعَالَمِيْن