Monday, April 30, 2012

Nuffnang Earnings

See?? Alhamdulillah....walaupon sedikit,secoet,seape2 jelah...tapi lihatlah hasil tungkus lumus saya, sekarang saya percaya dengan nuffnang...terima kasih nuffnang..:D..sangat2 GEMBIRA...



Thursday, April 26, 2012

My BFF Bertunang


Okey...this gurl is the most pemalu one...haha..gapo tah aku ngarut nih, nilah dia kwn kito, ayu..member smksi, machang.


kak nor..slamt bertunang fwenn...dgn pake. saing skelas tuhh..:D, saing smksi


kak ain dan tunang...congrats kak ain. dah dpt jemputan kawin drp dorang ni, xtawla cek dpt pi ke dok ehhh..hehe, kedah jauh sgt..congratss, member uthm


member uthm, Ghah dan tunang..:)


the gengster one..hehe, slamt bertunang pid , kwn uthm


syafiq sidqi dan tunang..member uthm.


member uthm lagi..yani dan tunang..congrats dear..igt lagi tunjuk 2bentuk cincin kat aku..hahaha...gud3


slamat btunang zati dan tunang..member uthm, votee gituuu


mok kin dan tunang...haha..mano gmbr masa tunang xtawla...aku xjumpa carik..cpt2 la kawinnyerrr

My BFF Wedding


Yezzzaaa...berjaya ak kumpul gambaq2 member kawin...huhuhu, capet tawuuu..nk cari nk download sumer nih..hihi,tapi xpela, i memang suker wat keje2 tah pape nihh...hehe..suke sesangat...;b


kak nadz dan suami kawan primary school, SMKSI, Machang. Sedang menanti orang baru dalam keluarga,  penyeri hidup. Bestnyerrr...dop sabar nk tgk anok k.nadz.


raja nor izza dan suami, kwn skkp. dah lama xcontact, but still leh tgk pic kat fb...sori yeaa..kidnap gambor ajee...hehe


Dzulhilmi dan isteri kwn primary school jgk, at SMK Pahi, k.krai


hah! yang ni member dip, satu kelas ni..haha,dah jodoh dorang. Mimi and Ajik, member politeknik kota bharu.


Yang ini pon member politeknik, tapi bkn bdak klas la wife dia..hehe, Nabhan dan isteri


Si pemalu, tapii dia kawin dulu, hbt nihh..haha. My frenz Cmah dan suami. semoga bahagia ke anak cucu and selamat pengantin baru


Ni roomate first sem kat UTHM, best student niii..bangga jadi ank kelate.,wan dan suami


Nusi dan isteri, kawan SMKSI, Machang


Orang kat umah je ni..hihi, Aya dan suami, member SMKSI, Machang


Ni norhayati hassan, igt x? member skkp, geng bas skolah i la ni kat kampung


zamri dan isteri, member Politeknik kota bharu


Tiah dan suami, member SMKSI, minah kepoh..hehe, bhgia dah sekarang, dgr kabar tunggu masa nk bersalin, hope korang selamat dan bahagia dunia akhirat.


Zulhalimi dan isteri..kwn kelas Politeknik KB


Zaherra Zainuddin dan suami..kecik je dunia ni ek..haha, selamat menunggu cahaya mata.


My Geng Bas Sekolah..hehe, orang sebelah umah aku je ni...kwn skkp, smksi, kg.laklok...Kak tesoh dan suami.


Kak haslina dan Suami..kwn satu department Engineering at Kenwood Johor.


Kak Su dan suami, kwn kepada Kak has..hehe, aku main redah jee...pdahal xkenal pon, tp first time jumpa borak macam kwn lama.


Sabri dan isteri, kwn SKKP,Machang


Asma dan Suami, member SMK Pahi



Jamilah dan Suami, member Politeknik KB


OKEYY....yang bawah2 ni pengantin saya xde gmbr dorang kawin...cari2 kt FB pon xde..hehe sorila yerrr..


kak ja dan suami, geng masa gila2 remaja..hehe. Kakja dan suami, anak dah 2 org ni, express btol minah kurus nih.


Imah dan suami, kwn satu dorm at SMK Pahi, K.krai


Ni kawan baik sekolah rendah ni, dulu2 orang ckp kembar...hehe.pdhal xsama pon. Na dan suami


Jijo dan Raja nor fatihah. member skkp (bini) ngan smksi (suami)..jdoh dorang la kott..


ni member smk pahi, k.krai. wani dan suami.


Nik azizah...maaflah jah, aku letok gambar anok mu je..hahaha..sapo suh xbuh gambar

Tuan nur syuhada dan suami, member SKKP