Friday, November 18, 2011

Celebrate My fwenz Besday at McD

Besday Girl..:)..ni lah dia my fwenz Emy Zuliana, the kecik one..keh3. kecik2 cili padi, haha umo dah 25 tahun, mmg lambat tuo, comfirm! :D

Tengok dak tdung biru tu, xmalu tol, sebuk nk tiup jgk.haha. tiup2 lilin ni org xamal, xelok. Tapi tah la, ade mamat nk sponser lighter, haha.kek xbg pon. selamat lah emy dgn umonyer 25 thun. 

Ni last besday dia kt UTHM, tiap2 tahun kot celebrate.untungla bdan.hahaha. Tahun ni xkenakn sbb kesiaannn,ceh kesian la sgt,heheh.. ag pon wat kt McD xleh nk over2 sgt.

Ni member2 yg turut menjayakn besday emy, 6 org semuanya, tp 2 lg tu xmsuk gmbr. Dari depan Emy, Wani, Meen, Aku..dua lg, Farihin and Ariey. semua ni roomate emy. sweetkn dorang..:)

Hohoho..sape lagi kalo bkn aku. nih tgk!..sorang dpt cm ni haaaaa, ngn set McD lg..memang membuntal la semalam.hahaha...kenyang sgt2.

Outdoor pic..hehe.ala setakat lambang McD tu kitorng je naikkan, sbb tu Cantekkkk jer korang nmpk dr jauh...hehe. menjadik jugak lah..penat tgn aku tggu kwn setting coordinate nyer..:D

Da mcm hapeeee la dak ni duk tepi jalan..huhu. kami bergmbr dkt ngn drive true..so, law org lalu cover2..haha.ngokngek la. Tu nampak x kancil yg lalu tu, wat derkkk je, jgn lggar kami sudaa..heee. Mesti yg lalu lalng tu ckp, "dak ni dak bru kt cni ke pe?"..hahaha,xpon "bdak kg sesat dr mne tah la ni "...hehe..ala,suka ati ar...ade aku kisah???

sibuk nk masuk gak kt blkang meen. hehe..peaceeee :)

Main dah dak cumel duo org nih..haha..yg tepi emy tu junior, umo bru 21 kot. junior sem ni. tp dia join kitorg sekejap je, sbb nk balik study. hohohoho...lasttttt besday untuk ko emy, hope pnjang umo, murah rezki la slalu yer, n last but not least...cepat gemok,dn besar..haha. kesian bebenorrr...heeeeee