Showing posts with label my craft. Show all posts
Showing posts with label my craft. Show all posts

Thursday, August 28, 2014

Birthday Cake Kirigami Pop Up Card Tutorial | Free Pattern




Rehatkan diri seketika, jom layan video ni..creative kan?..sape suka craft?? ok kita GENG!!hehe

Wednesday, April 30, 2014

Monday, March 3, 2014

Kegunaan Doily Paper

Mesti ada yang nak tahu macam mana nak guna doily paper ni kan atau PAPER DOYLEYS..apa-apa jelah..hahaha..ok..check it out..kepada yang mungkin tengah mencari IDEA..(^_^)

Kad Jemputan

Interesting, maybe doorgift

Kad Jemputan

Paper bag untuk doorgift



Nice je kan, simple...sesuai sangat untuk doorgift





Okey..hope korang ada idea untuk create something kan...kalau ada yang berminat nak order paper doyleys ni bleh wassap Hana 0199272243 ok..or maybe Hana akan upload lagi beberapa kreativiti lain yang Hana buat sendiri. Tunggu yer..(^_^)

My Try, DIY



Kalau jenis tangan tak leh duk diam memang akan jadi macam-macam..hahaha..




Bunga-bunga kat atas tu, time tengah bosan malam2 tak bleh tido jadilah ia..Masa tu tengah pregnant and hubby duty, so..tido pon lambat



Antara hantaran yang Hana buat sendiri, bunga ros tu buat sendiri..ini hantaran masa bertunang.