Thursday, September 11, 2014

SEGMEN BEN ASHAARI : IMPIAN KU, SEORANG BLOGGER!

ASSALAMUALAIKUM W.B.T


Alhamdulillah, dapat jugak jadi salah seorang pengikut Abg BEN ASHAARI ni, dan hari ni join dia punya segmen. Hehe. Due segmen ni, start hari ni, dan berakhir hari ini jugak pada jam 8.00mlm.

Latar Belakang Saya:
Seorang isteri kepada anggota tentera di kem bt.10 kuantan, Seorang Ibu kepada baby lelaki yang baru berusia 11bulan yang amat comel dan handsome. ;D (kebahagiaan saya), seorang suri rumah tangga sepenuh masa dan juga seorang business women online aktif. ( BLOG CATALOG GOJEZ). Selain tu juga, saya graduate Degree dari UTHM Johor. Oghe Kelate deh, tapi perantau dan menetap di Kuantan, Pahang.

Kelebihan blog dan kenapa patut jadi pilihan??:
Gapo ehhh??..haha. Ok la, actually blog Hana ni comel la kan? hihi. Hana suka share info-info terkini, tentang benda-benda yang Hana suka, bisness pun ada jugak walaupun di blog Hana yang lain sebab taknak campur adukkan sekali. Tentang personal, cerita Keluarga, hobi dan macam-macam lah. So, nak kata syok sendiri pun ada jugak, tapi ada info-info yang berinformasi dan berguna. Hana cuba jadi penulis yang boleh menarik minat ramai. ;)

Impian bila jadi blogger :
Impian tak banyak. Sebab salah satunya adalah Hana minat bidang penulisan. Suka menulis, suka share, nak cari kawan dan yang apa penting Perniagaan online berjaya, dan mengharap dapat tarik ramai pelanggan. Mungkin suatu hari nanti, nak buka Butik offline plak, Insya Allah.Aminn. DANNNN...satu lagi, belum tercapai, nak hasilkan blog yang memaparkan karya-karya tulisan sendiri. Cerpen or Novel. Masa dan Keadaan,masih belum mengizinkan walaupun minat tu ada.

OK lah, setakat tu je, dan harap dapat memenuhi syarat-syarat dari Abg Ben yang cukup simple ni..sesiapa nak join boleh je, masih ada masa lagi. Yang bekerja tu, pandai-pandaila yer. hehe.

OK lah,...Selamat Bersegmen U olzz!!!
Post a Comment