Saturday, September 6, 2014

D DR SLIM

Assalamualaikum w.b.t dan Selamat Petang

Ok Hana straight to the point. Menjawab segala pertanyaan customer yang pm dan wassap Hana. Hana minta maaf sebab tak de penjelasan secukupnya sebelum ni dan iklan hanya di Blog ini sahaja. Mohon maaf jika ada yang minta IG or FB sebab Hana just agen produk ni, dan dapat harga kasih sayang daripada dealer hanya untuk customer yang beli produk D Dr Slim daripada Hana dan disini sahaja. OK JELAS...;)

D Dr Slim (PRODUK DARI U.S), satu produk kurus terkini yang paling mudah dan berkesan untuk kurus dan langsing. Kesan yang paling pantas seawal 1-2 minggu sahaja. Produk ini menjadi pilihan kepada mereka yang inginkan kehidupan yang lebih sihat dan berat yang lebih ideal. Tanpa perlu bersusah payah untuk diet yang ketat dan ianya selamat kerana hanya mengandungi herba terpilih 100%.

Kenapa Dr Slim paling mudah?
(√) tak perlu diet
(√) tak perlu bersenam
(√) tak perlu sekat makan
(√) tak perlu kerap ke tandas dan tanpa gangguan perut

Bagaimana Dr Slim bertindak?
(√) menahan selera makan
(√) membakar lemak dari dari dalam 
(√) meningkatkan ladar metabolisme badan anda
(√) membuang toksin melalui peluh dan pembuangan air kencing

Dr Slim sesuai dengan anda yang :-
(√) melebihi berat badan
(√) faktor umur yg berat susah turun
(√) lemak yang sangat degil


HARGA ASAL : RM150
SEKARANG : RM70 ONLY!!

KURUS DAN LANGSING
DALAM MASA 2 MINGGU!!

~> mengurangkan selera makan
~> tidak rasa lapar dan menahan selera
~> memecahkan lemak
~> meningkatkan metabolisma
~> sangat disyorkan kepada mereka yg mempunyai lemak yg sgt pejal
~> tiada kesan sampingan
~> tidak mengganggu perut seperti ulang alik ke tandas
~> mudah diambil kerana dalam bentuk pil
~> selamat kerana 100% herba




Memang power produk ni....D dr Slim kan best sesangat... Berbeza dgn produk kurus yg lain.... Saya sendiri memang amik produk ni... So far memang mengenyangkan... Yg penting tak de side effect pening-pening kepala walau kita tak makan sangat pon... Makan pon tak boleh banyak... Kalau rajin senaman lg gila laju la turun

Happy sunday.....Lepas breakfast sikit then amik D Dr Slim....Alhamdulillah memang la berkesan...Boleh menahan nafsu makan yg penting....Kalau tidak pantang jumpa makanan... Makan lak sekenyang2nya...Nanti saya nak share my journey dgn Dr Slim... Memang turun beratnya... Air kosong mesti lebih nak membuang toksin dalam badan yg dah berkurun ni...

Gambar lama

Gambar baru


Hana harap sangat ianya jelas pada uolz. ;).
Mak sedara pon consume produk ni jugak dan berkali-kali repeat order. Nak cuba boleh pm Hana okey. Klik FB Hana kat side bar bawah atau Whatsapp 0199448628.
Post a Comment