Sunday, September 21, 2014

#cabaran30hari #Hari ke-4 : Buku Kegemaran Anda

SOALAN KEEMPAT

#Hari ke-4 : Buku Kegemaran Anda

Hokeyy, tak payah nak bohong sangat suka buku-buku time study. Memang tak laa..haha. Opss. Buku kegemaran Hana adalahhhh…NOVEL!..yes!. sangat suka. Kalau masuk kedai buku..mesti cari rak novel dulu atau ekspo buku memang tengok bahagian novel. Kalau tak beli pun, tengok-tengok tajuk dan synopsis pun takpe.hehe. Paling in love sekali Novel Doktor Cinta. Actually, dulu baca online, tapi yelah..orang nak berniaga kan...haha, so, kalau nak sambung dan tahu cerita selanjutnya kenalah beli bukunya. So, belilah ia. Macam dalam gambar kat bawah tu. Tak payah la nak cerita pasal story mory dia ek..sebab nak wat entry pendek-pendek je ni, kejar masa. Haha...jalan cerita besstttt sangat, lawak,sedih gembira,suspen..all in 1


Okey, Sekian (^_^)\/

#Cabaran 30 Hari Kelab Blogger Ben Ashaari
Hari ke-1 : 1 Gambar Terbaru dan 5 Fakta Tentang Diri Anda
Hari ke-2 : 5 Cara Memenangi Hati Anda
Post a Comment