Sunday, September 28, 2014

#cabaran30hari #Hari ke-27 : Mood Anda Hari ini

SOALAN KE-27

#Hari ke-27 : Mood Anda Hari ini

Mood Hana hari ini, bermaksud mood semalam. hehe..sebab entry sepatutnya ditulis semalam ditulis hari ini. Seharian pegi jalan-jalan, so, mood baik dan ok saje. ;)

Lepas solat maghrib kat masjid besar kuantan, Hana ke Kuantan Prade nak bayar bil P1, cari sandal untuk anak and tali pinggang. Huhuhu...nak masuk tu tengok persembahan promoter oppo ni haa, promotion oppo semalam.

Luqman macam biasa, tak pernah duk diam. Jumpa patung ni tergamam sekejap..hahahaha..mungkin pelik agaknya, nape la orang ni tinggi sangat

Haaaa, gaya dia nak tengok punya pasallll...woooo tingggiii ;D

Then, pegi makan-makan jap. Luqman main straw..suap makan tak mau!!

Kemudian, kami ke Teluk Cempedak sattt..terjumpo plak bendo alah ni. suruh ayah Luqman g bergambar, taknak pulakkk..malu kononn

Last sekali, bawak sekeciknya jadi penonton budak-budak main air..nak letak dalam bot tu, bukannya pandai lagi. Jap lagi menangis, lompat ke apa.haisshh tak payah la..tunggu adik besar ckit yer..lepas tu terus balikkk, hmm pukul1 pagi baru sampai umah, stuck dalam jem..hadoiiihhhh!!haha
Itu jela mood semalam, dan puas hati jugak, sebab lama tul tak keluar bersama.

Okey, Sekian (^_^)\/

#Cabaran 30 Hari Kelab Blogger Ben Ashaari
Post a Comment