Friday, September 26, 2014

#cabaran30hari #Hari ke-26 : Gajet Kepunyaan Anda

SOALAN KE-26

#Hari ke-26 : Gajet Kepunyaan Anda


Ini sahaja yang ada, Samsung Galaxy Note, dah berkurun dah..hehe. Sekarang orang dah pakai Iphone6 gold bagai..tapi ini la nyawa, merangkap pembantu, penghubung dengan orang luar, keluarga, customer. Tapi kalau nak update facebook, page blog Hana lebih suka guna laptop, senang. Lagipun pakai Wifi P1..masalah internet tu tak ada sangat bila kat rumah. Ini je yang mampu setakat ni, dah pernah rosak ic..nak jual, orang dah taknak..hahaha. Sebab dah pernah repair. Tak pelah..sudah lebih dari cukup buat masa ni. Alhamdulillah.

Okey, Sekian (^_^)\/

#Cabaran 30 Hari Kelab Blogger Ben Ashaari
Post a Comment