Monday, October 31, 2011

My Nuffnang Story

Apa yang aku nak cerita pasal nuffnang ni ek...hehehe...actually ade ceritanya. Aku tahu about nuffnang ni from my frenz. Also new member ngan nuffnang...so, its quite interesting...u all nk taw x bila kita dah jadi ahli kita nk letak nuffnang ad units kt blog kan? so, nk letak tu pon ada caranya..so kat www.nuffnang.com.my tu korang leh la blajar. al-kisah ceritanya aku ni, okla,dah faham dah tahu segala nk add gadget tu kan, skali tenet slow...so faham2 la kan,lain yang kita nak...lain la yang jadi.hahha..sakit hhhaati pon adaa..dia punya code cam kat bawah ni...

code atas ni untuk letak nuffnang units tu kat bahagian header korang then yang kat bawah ni plak untuk letak kat sidebar.

so, aku pilih untuk letak kat sidebar lah asalnyer, but then bila dah success, aku view blog tgok kat atas..pelik la plak..i dun know y jadi mcm tu. tapi code dah betul..maybe salah masuk dkat edit html...mungkin la...so buat2 balik ok..jadi duk atas jugak...hahaha..burukk..tapi xpelah..malas nk godek2 lagi bnda alah tu..so kekalkan je g2...tapi yang ade skang kat blog aku ni, mmg dah pilihan nk letak atas..heee..dlu image blog ni lain,maybe its look like sooo ugly..tapi skang ok ckit coz ade dpt tunjuk ajar from my fwenz...tenkiukkk..hehehe..okeyyy..thats all...:)

Sunday, October 30, 2011

Happy Family :)

Ini mak aku..hehehe..cantik x? of coz laaa...:) mak yang sangat penyayang, sgt memahami, sgt suka beleter..haha..tapi dia sangat tabah hadapi hidup selepas pemergian arwah abah.

Family arwah akak aku...anak arwah abah. akak dah meninggal 2 tahun yang lepas dsbbkan accident. dia sangat rapat ngan adik beradik belah aku...AL-fatihah untuk arwah..smga beliau dicucuri rahmat. anak2 dia ade kat kg suami bkt bakar...4 org semuanya.


hah??sape kawin??huhu..gambar lama...ni abang aku yang sulong kawin dengan pilihan hatinya...

hehehe...inilah sicomel mata bulat..haishhh, the nakal one..anak buah aku..urmmm..mizz u so much syg!!

 Abg no2 wedding..my big brooo....:) hehe


yer2 oooo je..ni gambar my family...tpi da lama kot...3 or 4 thun lepas..adik2 pon kecik ag, hee. 2 org lg adik brdik xde kat cni..ramai kan?? ngeh3

This one also the nakal one...xpadan ngan pompuan..hehe.ank buah gak ni. memang dia lah tu, bedak pakai sendiri tu..lawola tu gamaknyerr..haha. dia sangat2 suka kaler pink. kalo mak2 sdara dia ni nk beli baju memang dah taw dah..kena beli baju colour pink pastu ade kartun..comfirmmm!!! tersengeh ke tlinga

Masa g makan KFC kt kuala krai..malam masa tu. yang tengah duduk wat peace tu my step father..papa. dia mmg epy go lucky je slalu..tp baik.:)...lain2  tu adik2


Tengok betul2 muka budak aku pegang tu, hahahha...muka terpaksa kan???hahaha..lpas snap bru aku prasan..ni spupu aku. masa ni family dah kat pantai..rindu nk pi lagi...hurmmm