Monday, October 31, 2011

My Nuffnang Story

Apa yang aku nak cerita pasal nuffnang ni ek...hehehe...actually ade ceritanya. Aku tahu about nuffnang ni from my frenz. Also new member ngan nuffnang...so, its quite interesting...u all nk taw x bila kita dah jadi ahli kita nk letak nuffnang ad units kt blog kan? so, nk letak tu pon ada caranya..so kat www.nuffnang.com.my tu korang leh la blajar. al-kisah ceritanya aku ni, okla,dah faham dah tahu segala nk add gadget tu kan, skali tenet slow...so faham2 la kan,lain yang kita nak...lain la yang jadi.hahha..sakit hhhaati pon adaa..dia punya code cam kat bawah ni...

code atas ni untuk letak nuffnang units tu kat bahagian header korang then yang kat bawah ni plak untuk letak kat sidebar.

so, aku pilih untuk letak kat sidebar lah asalnyer, but then bila dah success, aku view blog tgok kat atas..pelik la plak..i dun know y jadi mcm tu. tapi code dah betul..maybe salah masuk dkat edit html...mungkin la...so buat2 balik ok..jadi duk atas jugak...hahaha..burukk..tapi xpelah..malas nk godek2 lagi bnda alah tu..so kekalkan je g2...tapi yang ade skang kat blog aku ni, mmg dah pilihan nk letak atas..heee..dlu image blog ni lain,maybe its look like sooo ugly..tapi skang ok ckit coz ade dpt tunjuk ajar from my fwenz...tenkiukkk..hehehe..okeyyy..thats all...:)